HANDELSBETINGELSER

Nedenfor kan du finde alle de handelsbetingelser der er gældende når du handler hos https://www.salicykler.dk/

Der er taget højde for den danske lovgivning, detail handel på internettet og købeloven. 

LEVERING

Når du handler på nettet, har du altid mulighed for at få dine varer leveret, efter at have gennemført købet. Salicykler sørger for at leverer alle ordrer påsat indenfor max 2 hverdage, og håndterer selv leveringen. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig om de forskellige fragtfirmaer, da du kun skal være i kontakt med ét firma. Det er nemlig en samlet løsning du får hos os.  

RETURNERING

Når du handler på nettet og hos Sali Cykler har du ret til at fortyde dit køb i følge Forbrugeraftaleloven, dog skal varen returneres til os senest 14 dage efter at du har modtaget den. Varen skal returneres i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Således at varen er i stand til at blive sat til salg igen.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet ikke har mulighed for at returnere varen, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varen sendes retur på købers ansvar.

BETALING

Sali Cykler modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Sali Cykler bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Sali Cykler vil dække returnerings-omkostninger i et rimeligt omfang. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Ved returnering, rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Sali Cykler,
H. P. Ørums Gade 1, 2100 København.

Tlf. +45 39 27 20 00
Email: salicykler.kbh@gmail.com

Henvendelse for utilfredse kunder

Hvis du er utilfreds med en vare, service eller lignende adfærd fra Sali Cykler, har du fri mulighed for at skrive indtil vores klagecentral, som findes på mail.

Hvis du yderligere ikke finder en løsning med Sali Cykler, er du opfordret til at kontakte “Center for klageløsning”. Du kan finde mere information på Center for Klageløsnings hjemmeside.